anigifleb.gif (294×102)

Unsuz Pasta Tarifi

|

Unsuz Pasta Tarifi 41403269
Unsuz Pasta Tarifi


Malzemeler

450gr siyah çikolata

220 gr tereyağ ya da margarin

8 yumurta, oda sıcaklığında


Yapılışı

Fırını 180 derecede açın.Bu tatlı bain-marie usulu pişiriliyor fırında. Bu nedenle tatlıyı pişireceğiniz kabın içerisine gireceği başka bir kap bulup, bunu 2 cm yüksekliğinde su ile doldurup fırına koyun ki su ısınmaya başlasın.Çikolatayı ve yağı eritin. Yumurtaları iyice çırpın ve erimiş olan karışıma ekleyin.Kalıbın kenarlarına pişirme kağıdı döşeyin ki tatlı yapışmasın. Kalıbın etrafınıda alüminyum folyo ile kaplayın ki sıcaklıkla direk temas etmesin.Kalıbın alt kısmını da hafifçe yağlayın.Karışımı kaba boşaltın.Fırında, 30 dk pişirin.

Fırından çıkan tatlı hafif yumuşak gözükecektir. Oda sıcaklığında soğumaya bırakın.Soğuduktan sonra kalıptan çıkarıp, buzdolabında en az 4-5 saat bekletin. Yalnız bu tatlıyı 24 saat bekletmek en mükemmel sonucu veriyor.



Unsuz Pasta Tarifi

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle