anigifleb.gif (294×102)

Kurtlar Vadisi Pusu Abdulhey Öldümü, Ölecekmi ?

|

Kurtlar Vadisi Pusu Abdulhey Öldümü, Ölecekmi ?


Abdülhey kesinlikle ölmedi, işin içinde bükün bir dümen var. Polat yakalanan 2 köstebekten sonra müsteşarın hain olduğunu ve konuşmalarının dinlendiğini anladı. Bu yüzden konuşmanın dinlenemeyeceği tek yer olan ameliyathanede hemşire ile konuştu. Makinenin ayarları ile oynayarak Abdülhey'i öldü gibi gösterip morga kaldıracaklar ve böylece düşmanları tarafından ölmesini önleyecekler. Memati'ye söyleyemedi çünkü dinlendiğini biliyor, zaten Memati ameliyathanedeyken Abdülhey'in üstü örtülünce hareket olduğunu anladı ve o da bu oyunu bozmayacak. Abdülhey'in ölmediğinin kanıtlarından biri de hayat çizgisi düzleştiğinde hemşire telaş yapmadı ve rahat tavırlarla ölüm haberini verdi.
Bundan sonra ne olur? Abdülhey'i bir süre morgda tutarlar ve yerine öldürülen casuslardan birini gömerler. Bu sırada kimseye çaktırmadan Abdülhey'i de güvenli bir yere taşıyıp orada yaşatırlar.


Şöylede Olabilir



Abdulhey olecek yerıne polatın yenı şoforu gelecek..

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle