anigifleb.gif (294×102)

7 Mart 2010 STAR TV Yayın Akışı

|

7 Mart 2010 STAR TV Yayın Akışı

STAR TV Yayın Akışı - STAR TV izle

06.30 Çizgi Dizi He-Man / Genel İzleyici
07.30 Yaşam Her Eve Lazım / Genel İzleyici
08.00 Aktualite Mesut Yar’la Uyan Türkiye/canlı
09.40 Magazin Süper Star Life/canlı
12.30 Yaşam Ruhat Mengi’yle Her Açıdan/ canlı / Genel İzleyici
15.30 Yaşam Dr. Öz Show Best Of/ Genel İzleyici
16.40 Yerli Dizi Papatyam/ Tkr / Genel İzleyici
19.00 Haber Star Haber
20.00 Türk Sineması Maskeli Beşler Kıbrıs
YÖNETMEN: Murat Aslan
OYUNCULAR: Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Melih Ekener, Cengiz Küçükayvaz, Seray Sever, Deniz Akkaya, Hakan Ural
Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler, şanssız geçirdiği dönemlerden sonra suç işlemeye tövbe etmiş, ticaretle uğraşmaktadır.
Ancak suç dünyasının önemli isimlerinden Rocky Selim(Mehmet Ali Erbil), kendilerine reddedilmesi güç bir teklifle gelir: Kıbrıs’ta bir kumarhaneyi soyacaklardır. Bir araya gelen ekip Kıbrıs’a hareket eder. Operasyon için yaptıkları planlar ve soygun çabaları çeteyi birbirinden komik süprizlerle karşı karşıya getirecektir.
22.10 Türk Sineması O…Çocukları
YÖNETMEN: Murat Saraçoğlu
OYUNCULAR: Özgü Namal, Sarp Apak, Demet Akbağ, Altan Erkekli
12 Eylül 1980 ihtilalinden sonra siyasi suçlu olarak aranan bir karı-koca yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama çocukları bu konuda onlar için en büyük engeldir. Yurtdışına kaçmadan önce çocuklarını bırakacakları güvenli bir yer ararlar. Çift sonunda çocuklarına ’en güvenli yer’ olarak ’Mehtap Anne’nin yuvasını seçer. Onların çocuklarını bıraktıkları yer aslında eski bir hayat kadını olan ’Mehtap’ın bu işi bıraktıktan sonra halen hayat kadınlığını sürdürenlerin çocuklarını bıraktıkları ’Emanetçi Anne’ evidir...
Karı-koca yurtdışına kaçtıktan bir müddet sonra çocuklarını alması için bir İtalyan kızı Türkiye’ye gönderir. İtalyan kız, ’Emanetçi Anne’ye bırakılan çocuğu alıp anne - babasının yanına götürmek isterken kendini bir dizi ilginç olayın içinde bulur.
01.00 Yabancı Sinema Kaçık / Fracture
YÖNETMEN:GREGORY HOBLIT /2007
OYUNCULAR: JEFF DANNA,ANTHONY HOPKINS,RYAN GOSLING
Ted Crawford, karısının kendisini aldatması nedeni ile onu öldürür ve cinayeti işler işlemez polisleri çağırır. Olay yerine gelen polis ekibinden bir memur olan Rob Nunally, Ted’i ve ölü eşini görünce büyük bir şoka girer. Çünkü ölü olarak yatan kadın sevgilisidir.
Crawford’un avukatı olarak atanan Willy, başarılı bir kariyerin henüz başındadır. İlk başlarda son derece basit ve net görünen bu dava, cinayet silahının Ted’in silahı olmadığının anlaşılması ile büyük bir çıkmaza girer. Gerçek sanılan pek çok şeyin görünenin ötesinde bir gizemi olduğu ortaya çıktıkça olay, içinden çıkılması gittikçe zor bir labirente dönüşecektir.
02:30 Yabancı Sinema Kalbinin Sesini Dinle/ My Big Fat Grek Wedding
YÖNETMEN :
OYUNCULAR :
04.00 Yaşam Dr. Öz Show /Tkr / Genel İzleyici
05.00 Yerli Dizi Kaybolan Yıllar / Tkr / Genel İzleyici

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle