anigifleb.gif (294×102)

Nürnberg – Bayer Leverkusen Maçını Canlı izle, 7 Mart 2010

|

Nürnberg – Bayer Leverkusen Maçını Canlı izle, 7 Mart 2010

Maç izlendikten sonra özet eklenecektir.

Ali Osman Vuran

Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Nürnberg, Bochum deplasmanında istediğini aldı. Leverkusen ise son iki haftada kaybedilen 4 puanla liderlik koltuğunu kaptırdı. Köln karşısında hiç beklenmeyecek derecede kötü oynadılar. Rakip savunmayı bir türlü aşamadılar. Artık şampiyonluk yarışında kaçan değil, kovalayan bir takım olacaklar. Ev sahibi 19 golle ligin en az gol atan takımı ve bu gollerin 11’ini atan Bunjaku cezalı duruma düştü. Ayrıca hücum hattında Eigler’in de bir sakatlığı bulunuyor. Konuk takımda ise tek önemli eksiklik Rolfes olarak görünüyor.

Zor durumda olan Nürnberg belki Leverkusen’den daha çok puana ihtiyacı var. Bunjaku’nun oynamaması onların lehine bahis yapmamı engelliyor. Leverkusen son iki haftada beklenmeyecek derece kötü oynuyor. Kaybedilen puanlardan sonra akılları başlarına gelmiştir. Zor bir deplasmanda galibiyet için şanslı olan taraflar.

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle