anigifleb.gif (294×102)

7 Mart 2010 KANAL7 Yayın Akışı

|

7 Mart 2010 KANAL7 Yayın Akışı

KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle

06:30 KANAL 7’DE SABAH
08:00 ASR-I SAADET’TEN TABLOLAR
Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığından emekli olan Necmettin Nursaçan’ın bilgiler aktardığı sohbet programı Asr-ı Saadet’ten Tablolar insan mutluluğu, aile saadeti, toplum huzuru ve dayanışmasıyla ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor.
Necmettin Nursaçan, insanın mutluluğu, ailenin saadeti, toplumun huzuru ve dayanışması ile ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor, Hz. Muhammed’in hayatından örnekler veriyor. Asr-ı Saadet döneminden hikayelerin anlatıldığı programda, sahabelerin hayatları da inceleniyor. Ahlaki, manevi, kültürel değerlerin gündelik yaşamda uygulama biçimlerini, pratik hayattan örneklerle anlatarak; kaybolmaya yüz tutmuş değerleri Necmettin Nursaçan’ın anlatımıyla tekrar hatırlanacak. Gündelik hayatımızda unuttuklarımıza dair her şey Necmettin Nursaçan’ın sunduğu Asr-ı Saadet’ten Tablolar’da.
08:14 TV FİLMİ (T)
10:45 BAŞKENT KULİSİ
Siyaset dünyasından sıcak gelişmeler, kulislerde konuşulanlar… Başkent Kulisi uzman konuklarıyla Ankara’nın nabzını tutmaya devam ediyor. Siyasetin nabzını tutan program, siyasetin ve bürokrasinin önde gelen simalarını konuk ediyor. Türkiye’de ve dünyada yaşanan gelişmeler, başkentin kulislerinde konuşulanlar, olayların kısa-orta ya da uzun süreli etkileri, siyasi ve diplomatik ziyaretlerin kulislerinden yansıyanlar Başkent Kulisi’nde konuşuluyor, tartışılıyor. Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi pazar günleri ekrana geliyor.
12:15 7.GÜN
Ekonomi, sanat, siyaset ve kültür dünyamızdan temsilciler her Pazar saat 12:15’te Seyfullah Türksoy’un yönetiminde hazırlanan 7. GÜN’de izleyiciyle buluşuyor.
7. Gün, Anadolu’dan Orta Asya’ya, Balkanlardan Kafkaslara kadar dünyanın farklı coğrafyalarından ilginç haberleri; Türkiye’de ve çeşitli ülkelerde gerçekleşen Türk yatırımları; Ülkemizi 5 kıtada temsil eden başarılı işadamlarını ekrana getiriyor. Sektörlerdeki ve teknolojilerdeki son yenilikler 7. GÜN farkıyla ekrana geliyor.
Deneyimli Gazeteci Seyfullah Türksoy’un yönetiminde ekrana gelen 7. GÜN her Pazar saat 12:15’te Kanal 7 ekranında… 7. GÜN’de buluşalım…
13.30 KALP GÖZÜ (T)
15:10 SERDEM’İN MUTFAĞI
EN LEZİZ YEMEKLER BU MUTFAKTA
SERDEM COŞKUN’DAN LEZZETLİ TARİFLER
Birbirinden lezzetli yemek tarifleri ile Serdem’in mutfağı, hafta sonu ekranında pratik tarifleri, sıra dışı lezzetleri izleyenlerle paylaşıyor. Canlı yayında leziz yemekler hazırlanırken bir yandan da konuklarla tadına doyulmaz sohbetler yapılıyor. Serdem’in Mutfağı’nda her hafta birbirinden ilginç püf noktaları veriliyor ve güzel yemek yapmanın sırları paylaşılıyor. Programda leziz yemeklerin yanı sıra değerli sanatçılarla hafta sonu ekranına ayrı bir lezzet katılıyor. Sevilen şarkıların seslendirileceği programda keyifli dakikalar yaşanıyor. Serdem’in Mutfağı Cumartesi - Pazar günleri ilginç sürprizleri, leziz yemekleri ve sevilen sanatçı konuklarıyla 15:00’te Kanal 7 ekranlarında.
18:00 TÜRK FİLMİ “ATEŞLİ ÇİNGENE”
Bir çingene kafilesinin göçü sırasında ölü bir bebek doğar. Annenin bu acıya dayanamayacağını anlayan yaşlı büyücü yakınlardaki bir evden yeni doğmuş bir kız çocuğu kaçırır. Kampın genç müzisyeni Ali, çok sevdiği bebeğe Gelincik adını koyar. Ailesi olarak bildiği çingeneler arasında büyüyen Gelincik Ali’ye, tutku ve kıskançlıkla beslenen bir aşkla bağlıdır. Ancak hayatı ona zehir etmekten büyük bir haz almaktadır. Ali’ye duyduğu büyük aşka rağmen boyun eğmemekte, içini kemiren kıskançlık ve öfkeyi kontrol edememektedir. Ve Gelincik yüzünden büyük acı çeken Ali kampı terk etmeye karar verir. Gelincik çok sevdiği Derbeder Ali’yi kaybetmek üzeredir.
Yönetmen: Metin Erksan Oyuncular: Türkan Şoray, Ediz Hun, Esin Gülsoy, Altan Günbay, Zafer Önen Hulusi Kentmen, Oya Peri, Bedia Muvahhit Yapım: 1969-Türkiye Tür: Romantik-komedi
20:00 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERİ
Hülya Seloni’nin sunduğu Haftasonu Haberleri, hafta boyunca meydana gelen olayları canlı bağlantılarla, seçkin konukların yorumlarıyla, ekrana taşıyor, birbirinden ilginç dosyalarıyla gündemin nabzını tutuyor... Türkiye ve dünya gündemi, haftaya damgasını vuran olaylar ve flaş gelişmeler Haftasonu Haberleri’nde.
21:00 HİÇ UNUTMADIM YENİ!!!
22:40 ŞAKACI (T)
00:20 TV FİLMİ
01:20 HABER MARATONU

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle