anigifleb.gif (294×102)

Hoffenheim – Mainz 05 Maçını Canlı izle, 7 Mart 2010

|

Hoffenheim – Mainz 05 Maçını Canlı izle, 7 Mart 2010

Ali Osman Vuran

Geçen hafta Berlin deplasmanında kazanarak beni yanıltmayan Hoffenheim, kazanma serisine devam ediyor. Berlin deplasmanında akıllı oynadılar ve kazandılar. Mainz ise Bremen karşısında maçın ilk çeyreğinde 10 kişi kalmasına rağmen rakibi karşısında kötü oynamadı. 75 dakika eksik oynayan bu takım, buna rağmen Bremen’e kafa tuttu, ama ilk yenilgisini aldı. Ev sahibinde Beck, Vorsah ve Luiz Gustavo gibi 3 önemli isim bu maçta yok. Konuk takımda ise sakatlıkları devam eden savunmada Löw ve Hoogland’ın yanına bu hafta da cezalı duruma düşen Florian Heller’de katıldı.

Ligde iki takımda rahat bir konumda ve bu maça kafaları rahat çıkacak. Ligde aynı puanda olmaları sayesinde Hoffenheim’ın galibiyet oranı biraz iyi verilmiş. Dış sahada pek bir varlık gösteremeyen Mainz için yine zor bir deplasman olacak. Ev sahibine yine güveniyorum.

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle