anigifleb.gif (294×102)

6 Mart SHOW TV Yayın Akışı izle

|

6 Mart SHOW TV Yayın Akışı izle

SHOW TV Yayın Akışı - SHOW TV izle

06.30 Yabancı Sinema CANTERVILLE HAYALETİ (THE GHOST OF CANTERVILLE) - Genel İzleyici
YÖN:ISABEL KLEEFELD
OYN:SASKIA VESTER, ARMIN ROHDE, MARTIN KURZ
Küçük Paul korku atakları yaşamaktadır. Psikolog Störtebeker, ailecek bir tatile çıkmalarını önerir. Paul’un babası bir gezi ayarlar ama bunun aynı zamanda bir iş gezisi olduğunu saklar: İskoç McQuarrie’nin eski sarayını satın alması gerekmektedir. Paul’u daha ilk geceden şatonun hayaleti karşılar. Hayaletle arkadaş olan Paul, korkularının üstesinden gelebilecek ve dahası, arkadaşını hayaletler dünyasından kurtarabilecek midir?
09.00 Eğlence VIDIVODO – Genel izleyici
10.00 Magazin CUMARTESİ SÜRPRİZİ - Canlı
13.00 Haber GÜN ORTASI HABERLERİ – Canlı
13.30 Yaşam ÖZGÜR ŞEF - Genel İzleyici
14.30 Türk Sineması BİR İHTİMAL DAHA VAR 7+ Olumsuz Örnek
YÖN: UĞUR ULUDAĞ
OYN : SAVAŞ DİNÇEL, MÜJDAT GEZEN, MUSTAFA ALABORA, OSMAN YAĞMURDERELİ, HÜLYA AVŞAR, VOLKAN SEVERCAN, ADRİAN SPARKS
Üsküdar Musiki Cemiyeti’nden 4 Eski Üstad, Dünya Starı Madonna’nın konserini basmaya kara verirse ne olur?
Neyzen, Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde Ud üstadıdır. İstanbul’un yozlaşması, Türk Sanat Müziği’nin yok olması ve ölen kızına verdiği söz sebebi ile eski ekibi yeniden toplamaya karar verir. Her biri konusunda üstad olan saz arkadaşları “Kenan”, “Asım”, “Faruk” ve “Gökhan”, seneler sonra bu vesile ile tekrar biraraya gelirler.
Şimdi Tek eksikleri senelerin yıldızı “Alev”dir.
Amaçları Madonna’nın İstanbul’daki yapılacak ve tüm dünyada naklen yayınlanacak konserini basmak ve bu konserde Türk Sanat Müziği gösterisi yapmaktır.
16.45 Yabancı Sinema ÇILGIN KIZLAR - (BRATZ)-Genel İzleyici
YÖN: SEAN MCNAMARA
OYN: LOGAN BROWNING, JANEL PARRISH, NATHALIA RAMOS
Dört yakın arkadaş, Yasmin, Jade, Cloe ve Sasha, liseye başlar. Her birinin kendine has ilgi alanları vardır ve okulun popüler kızı Meredith’in dikkatini çekerler. Kızları kendine tehdit olarak algılayan Meredith, verdiği büyük partiye onları davet etmez. Cloe’nin annesi bu partide yemek servisi yapmaktadır ve kızlar da partide servis yapmak zorunda kalırlar. Kızları rezil etmek isteyen Meredith’in planları ters teper. Yakın zamanda ödül olarak eğitim bursunun verileceği bir yetenek yarışması gerçekleşecektir. Kızlar, Meredith’in oldukça iddialı olduğu bu yarışmaya katılmaya karar verirler.
19.00 Haber SHOW TV ANA HABER
19.50 Spor SPOR SAYFASI
20.00 Yarışma YARI FİNALDE MİSİNİZ? – Genel izleyici
23.30 Yabancı Sinema BOBBY Z (THE DEATH AND LIFE OF BOBBY Z) 7+Şiddet Korku
YÖN: JOHN HERZFELD
OYN: PAUL WALKER, LAURENCE FISHBURNE, OLIVIA WILDE
2007
Tim Kearney hüküm giymiş bir deniz subayıdır. Bir gün, Narkotik’ten kendisine bir teklif gelir: Kısa süre önce ölen namlı uyuşturucu kaçakçısı Bobby Z’yi canlandıracak, karşılığında özgürlüğünü kazanacaktır. Meksikalı bir uyuşturucu çetesinin elinde rehin tuttuğu narkotik polisine karşılık, Bobby Z olarak kendisi takas edilecek, bu aşamada kaçmasına göz yumulacaktır. Ancak plan düşünüldüğü gibi gitmeyince Tim Kearney kendisini Bobby Z’nin 12 yaşındaki oğluyla yollarda bulur.
02.00 Yabancı Sinema ÖLDÜREN GRİP (KILLER VIRUS) – Genel izleyici
YÖN: BAERBEL JACKS, RICHARD LADKANI
OYN: OLIVER KAI BODE, ANNA CATHRIN BUHTZ
Grip virüsü, insanlık tarihi boyunca savaşlardan bile çok can kaybına yol açtı. Grip virüsünün tarihine gerçek görüntülerle bir belgesel gibi değinen film, olası bir yeni virüsün yayılması durumunda neler olabileceğinden yola çıkıyor. Giderek yayılan virüs karşısında tedaviye kimler ulaşacak, kimler ulaşamayacaktır? Sınırlı kaynaklar karşısında kimler kurtulacaktır? Panik halindeki halk ve büyük şirketler nasıl tepki gösterecektir? Gerçeklerden hareket eden bir gelecek senaryosu…
04.00 Türk Sineması DÜŞMAN AŞIKLAR – Genel İzleyici
YÖN : ERTEM GÖREÇ
OYN : İZZET GÜNAY, SEMİRAMİS PEKKAN
1967
Tecavuze uğrayıp, nişanlısı öldürülen genç bir kadının intikam mücadelesinin öyküsü

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle