anigifleb.gif (294×102)

5 Mart 2010 KANAL7 Yayın Akışı, Canlı izle

|

5 Mart 2010 KANAL7 Yayın Akışı, Canlı izle

KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle


06:30 KANAL 7’DE SABAH
Kanal 7, sabah kuşağıyla da objektif ve kaliteli haberlerini daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor... Kanal 7’de haber koşusu sabah başlıyor. Kanal 7’de Sabah, bir önceki günün tüm gelişmelerini izleyicilere aktarırken yeni bir güne ve gelişmelere de hazırlıyor.
08:10 TV FİLMİ ( T )
09:20 NUR ERTÜRK’LE HER SABAH
NUR ERTÜRK’LE HER SABAH SABAH PROGRAMLARINDA BİR KLASİK OLDU!
Sabahların neşesi, ekranların en uzun soluklu sabah kadın programı Nur Ertürk’le Her Sabah birbirinden değerli konuklarla izleyenleri eğlendirmeye ve bilgilendirmeye devam ediyor.
Nur Ertürk sabah kuşağının sevilen programı Nur Ertürk’le Her Sabah’ta birbirinden değerli sanatçı konuklarla kulakların pasını silerken, uzman konukların katılımıyla sağlık konuları ve toplumsal sorunlar hakkında izleyenleri bilgilendiriyor. Halkın Starları bölümünde ise yine sesine güvenenlere stüdyoda yapılan ses yarışmasında seslerini duyurma fırsatı doğacak. Eğlence devam ederken birbirinden lezzetli yemeklerin tarifleri izleyenlerle paylaşılıyor. Şarkılar, türküler ve mutlu yaşamın incelikleri Nur Ertürk’le Her Sabah’ta.
Her gün farklı konu ve konuklarla ekrana gelen Nur Ertürk’le Her Sabah hafta içi her gün 09:20’de Kanal 7 ekranlarında.
12:30 TV FİLMİ (T)
14:00 İKBAL’LE ŞİFALI YEMEKLER
BEDEN VE RUHU GENÇLEŞTİREN SAĞLIKLI VE LEZZETLİ TARİFLER İKBAL’LE ŞİFALI YEMEKLER’DE
Şifalı tarifler, şifalı reçeteler, beden ve ruh sağlığını gençleştiren formüller, doyurucu, lezzetli ve sağlıklı yemekler; İkbal’le Şifalı Yemekler… Şifalı yemekler yapmanın ve şifalı yemeklerle beslenmenin püf noktaları bu programda. Uzman konukların stüdyoda ağırlanacağı İkbal’le Şifalı Yemekler’de her gün birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemekler canlı yayında hazırlanırken, uzman konuklar da sağlıklı yaşama dair reçetelerini izleyenlerle paylaşıyor… Hanımlara müjde… Ekranlarda lezzetle sağlık bir programda buluşuyor. Beden ve ruhu gençleştiren formüllerle mutfakta tencereler kaynıyor, kepçeler doluyor… Doyurucu, lezzetli ve şifalı yemekler her gün uzman konukların katıldığı Şifalı Yemekler programında yapılıyor. Mevsiminde hangi sebze hangi usulde nasıl pişirilip, nasıl sunulur? Şifalı yemek yapmanın ve şifalı yemek yemenin püf noktaları, sağlıklı yaşama ve sağlıklı beslenmeye dair her şey İkbal Gürpınar’ın sunumuyla Şifalı Yemekler’de. Şifalı Yemekler hafta içi her gün 14:00’te Kanal 7’de.
17:00 HAYAT HİKAYELERİ
17:45 EBRU İLE PAYLAŞTIKÇA
HAYATIN İÇİNDEN GERÇEK YAŞAM ÖYKÜLERİ…
“Ebru İle Paylaştıkça’da mutluluklar, hüzünler, acılar ve hayata dair her şey yine canlı yayında izleyenlerle paylaşılıyor. Ebru Gediz sürprizlerle dolu programı ve birbirinden değerli konuklarıyla Ebru ile Paylaştıkça’da izleyenleriyle buluşuyor.
Başarılı sunucu Ebru Gediz’in sunumuyla ekrana gelen Ebru İle Paylaştıkça, hayata dair her şeyi izleyenlerle paylaşıyor. Sohbetlerin doyasıya yaşandığı programda şiirler, türküler okunuyor, yaşanmış ibret dolu öykülere yer veriliyor. Sanatçı konukların da ağırlandığı programa birbirinden değerli sanatçılar en sevilen eserleri ile canlı yayına konuk oluyor. Ebru Gediz’in sımsıcak sohbeti ve hayatın içinden gerçek yaşam öyküleri hafta içi her gün Ebru İle Paylaştıkça’da.
20:00 KANAL 7 HABER SAATİ
Erhan Çelik’in sunduğu, usta gazeteci Fehmi Koru’nun yorumlarıyla katıldığı
Kanal 7 Haber Saati, gündemin en önemli olaylarını, son dakika gelişmelerini kısacası Türkiye ve dünya gündemini her akşam saat 20.00’de ekranlarınıza taşıyor.
Kanal 7 Haber Merkezi dünyada ve Türkiye’de yaşanan tüm gelişmeleri, hızlı, dinamik, doğru ve ayrıntılı olarak ekrana getiriyor.
21:00 DİZİ “HZ. YUSUF”
HAZRET-İ YUSUF’UN İBRET DOLU YAŞAM ÖYKÜSÜ KANAL 7’DE
Türkiye’de ilk kez Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ASHAB- I KEHF dizisiyle tanınan İranlı yönetmen Ferecullah Silahşör’ün yıllar süren titiz bir çalışmayla ortaya koyduğu dev yapım HAZRET-İ YUSUF her Cuma akşamı Kanal 7’de. Hazret-i Yusuf’un Kur’an-ı Kerim’de de geçen etkileyici ve dramatik hayat hikayesini anlatan görkemli dizi Hz. Yusuf’u özleyenler ve kuyudan çıkmak isteyenler için Kanal 7’de… Dizinin konusu; Mezopotamya’daki şehirlerden birinde dünyaya gelen Yusuf, güzelliğiyle kısa zamanda herkesin ilgi odağı olur ancak onun bu özellikleri kardeşlerinin kıskançlığına yol açar. Yusuf’ta zaman içinde dillere destan güzelliği dışında harikulade haller de görülmeye başlar. Bir gün bir rüya görür ve rüyasını anlattığı babası Hazret-i Yakub bu rüyasını kardeşlerine anlatmamasını ister. Yusuf kardeşleriyle çıktığı bir yolculukta kendisini kıskanan kardeşleri tarafından çölde bir kuyuya atılır. Kardeşleri eve döndüklerinde babalarına Yusuf’u kurtların yediğini söylerler. Hazret-i Yakub bu hikayeye inanmaz. Ancak Yusuf’un hasreti her geçen gün onun yüreğini dağlamaktadır. Bu arada çöldeki kuyunun yakınından geçen bir kervan sahibi Yusuf’u kuyudan çıkarır, Mısır’a götürür ve köle olarak satılığa çıkarır… Orijinal Adı: JOSEF THE PROPHET Türkçe İsmi: HAZRET-İ YUSUF Yönetmen: Ferecullah Silahşör Oyuncular: Mustafa Zamani, Mahmud Pakniyet, Cafer Dehgan, Cihanbahş Sultani, Ketayun Riyahi, Leyla Bolukat Görüntü Yönetmeni: Resul Ahadi Ses: Ahmed Amiri Yapım Yılı: 2008 Yapım: CIMA Film Center Süre: 45 x 55 dakika
23:30 İSKELE SANCAK
Türkiye’nin demokrasi platformu Erhan Çelik’le İskele Sancak her hafta gündeme damgasını vuran tüm gelişmeleri ekrana getiriyor. Kanal 7 Haber Saati sunucusu ve gazeteci Erhan Çelik, Türkiye’nin ve dünyanın gündemini ekrana taşıyor… Çarpıcı gelişmeleri uzman konuklarıyla değerlendirildiği İskele Sancak’ta tartışılmayanlar tartışılıyor, konuşulmayanlar konuşuluyor…

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle