anigifleb.gif (294×102)

5 Mart 2010 Bugün Tv'de Hangi Diziler Var ?

|


5 Mart 2010 Bugün Tv'de Hangi Diziler Var ?


Kollama
Yerli DiziSTV2010-03-05Saat: 19:50
Kollamada şok üstüne şok yaşanıyor. Yapılan iğne ile Hazırol’un sonu mu geliyor? Yiğit için hapishane yolları mı görünüyor? Pikeas ülkeyi ters yüz edecek karanlık bir eylem başlatıyor.

Herşey Yolunda
Herşey Yolunda


Tarih: 2010-03-05 TV : STV Saat: 23:30Tür:Gezi


HERŞEY YOLUNDA (21.BLM)***YENİ***

Her şey Yolunda, bu hafta Peygamberler diyarı Diyarbakır’da. Diyarbakır’ın Müslümanlar tarafından fethedilişinin anlatımı ile başlayan programda, izleyicileri bu hafta çok şaşırtacak sürprizler bekliyor. Golf oyununun dedesi olan Goge şenlikleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tiyatrosunda Haldun Dormen’in sahneye koyduğu ilk kürtçe oyunun provaları, müthiş yemekler ve müziklerle bezeli dopdolu bir Herşey Yolunda sizleri bekliyor.


------------------------------------------------------------------------------------------


Saba Tümer’le Bu Gece

Saba Tümer’le Bu Gece


Tarih: 2010-03-05 TV : CNN TÜRK Saat: 23:05Tür:Talk Show


SABA TÜMER’LE BU GECE
MÜZİK LİSTELERİNDE BİR NUMARA OLAN
BAŞARILI SANATÇI MUSTAFA CECELİ

5 Mart Cuma günü saat 23.05’te CNN TÜRK’te, Saba Tümer’le Bu Gece’ye, Mustafa Ceceli konuk olacak.
Şarkılarıyla son dönemde müzik listelerinde bir numara olan başarılı sanatçı en güzel şarkılarını Saba Tümer izleyicileri için seslendirecek.
Birbirinden ünlü konuklar, kahkaha dolu konular, merak edilen sorular ve en güzel seslerden canlı performanslarla Saba Tümer’le Bu Gece hafta içi her gün saat 23.05’te CNN TÜRK’te.

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle