anigifleb.gif (294×102)

KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle , 8 Mayıs 2010

KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle , 8 Mayıs 2010

06:30 KANAL 7’DE SABAH

Kanal 7’de haber koşusu sabah başlıyor. Kanal 7’de Sabah, dinamik haberciliği ile en çok izlenen sabah haberlerinin başında geliyor. Program bir önceki günün tüm gelişmelerini izleyicilere hatırlatırken, Türkiye ve dünyayı bekleyen yeni gündem maddelerini de izleyenlere iletiyor. Kanal 7’de Sabah’ı hafta içi Tümer Doğru, hafta sonu ise Banu Taviloğlu sunuyor.

08:00 ASR-I SAADET’TEN TABLOLAR

Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığından emekli olan Necmettin Nursaçan’ın bilgiler aktardığı sohbet programı Asr-ı Saadet’ten Tablolar insan mutluluğu, aile saadeti, toplum huzuru ve dayanışmasıyla ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor.
Necmettin Nursaçan, insanın mutluluğu, ailenin saadeti, toplumun huzuru ve dayanışması ile ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor, Hz. Muhammed’in hayatından örnekler veriyor.

08:40 TV FİLMİ (T )
10:15 TÜRK FİLMİ “KÜÇÜK HANIMEFENDİ”

İflas eden bir işadamı ailesine büyük acılarla birlikte borçlarda bırakarak intihar eder. Kardeşi Ömer’in aileyi uçurumun eşiğinden kurtarmak için tek bir seçeneği vardır: Aile avukatının teklifini kabul ederek üvey annesinden işkence gören zengin bir genç kızla evlenmek... Genç kız yıllardır servetini ele geçirmeye çalışan üvey annesinin elinden büyük acılar çekmektedir. Yaşlı avukat sevdiği iki ailenin çocuklarını bir araya getirip iki tarafı da zor durumdan kurtarmayı amaçlar. Bu evlilik sonucunda Neriman tımarhaneye kapatılmaktan, Ömer de büyük servetin idaresini üstlenerek mali krizden kurtulur. Ancak Ömer Neriman’ı perişan haliyle gördüğünde büyük bir öfkeye kapılarak evi terk eder. Genç kız acı yılları geride bırakıp yepyeni bir insan olmak için harekete geçer. Bir daha karşılaştıklarında ikisi için de her şey çok farklı gelişecektir.
Yönetmen: Ertem Eğilmez Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet, Münir Özkul, Mürüvvet Sim, Şaziye Moral, Hulusi Kentmen, Nubar Terziyan, Osman Alyanak Yapım: 1970 Tür: Romantik
12:15 YAŞAYAN EKONOMİ

Yaşayan Ekonomi, kaliteyi ve üretimi öncelikli ilke edinenlerle izleyicileri tanıştırıyor.
Ünal Tanık’ın hazırlayıp sunduğu programda para piyasalarının yanı sıra reel sektörde de yaşanan yenilikler ve sıcak gelişmeler ekrana geliyor. Yeni yatırımlar, fuarlar, açılışlar, ürünler, hizmetler, ortaklıklar ve reklamlar Yaşayan Ekonomi’de.
İş dünyasında yeni girişimleri, yeni iş fikirlerini ekranlara taşıyan Yaşayan Ekonomi ayrıca, ekonomide hafta içinde yaşanan gelişmeleri tüm ayrıntılarıyla ekrana taşıyor.
13:30 KALP GÖZÜ (T)
15:10 SERDEM’İN MUTFAĞI
SERDEM COŞKUN’DAN LEZZETLİ TARİFLER
Birbirinden lezzetli yemek tarifleri ile Serdem’in mutfağı, hafta sonu ekranında pratik tarifleri, sıra dışı lezzetleri izleyenlerle paylaşıyor. Canlı yayında leziz yemekler hazırlanırken bir yandan da konuklarla tadına doyulmaz sohbetler yapılıyor. Serdem’in Mutfağı’nda her hafta birbirinden ilginç püf noktaları veriliyor ve güzel yemek yapmanın sırları paylaşılıyor. Programda leziz yemeklerin yanı sıra değerli sanatçılarla hafta sonu ekranına ayrı bir lezzet katılıyor. Sevilen şarkıların seslendirileceği programda keyifli dakikalar yaşanıyor. Serdem’in Mutfağı Cumartesi - Pazar günleri ilginç sürprizleri, leziz yemekleri ve sevilen sanatçı konuklarıyla 15:00’te Kanal 7 ekranlarında.


18:00 TÜRK FİLMİ “NE OLACAK ŞİMDİ”



Atıf Yılmaz’dan muhteşem oyuncu kadrosuyla izleyenlere keyifli dakikalar geçirtecek iyi bir seyirlik. Şakir ile Nuran’ın evlilikleri Şakir’in bitmek bilmeyen çapkınlıkları yüzünden boşanma aşamasına gelir. Evliliklerine son noktayı koymayı planlayan Nevin ve Şakir’i daha birçok sürpriz beklemektedir. Davalarını üstlenen avukatları da birbirine aşık olunca işler iyice karışır.

Yönetmen: Atıf Yılmaz Oynayanlar: Levent Kırca, Nevra Serezli, Adile Naşit, Şener Şen, Perran Kutman Türü: Komedi Yapım Yılı: 1979
20:00 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERİ
Hülya Seloni’nin sunduğu Haftasonu Haberleri, hafta boyunca meydana gelen olayları canlı bağlantılarla, seçkin konukların yorumlarıyla, ekrana taşıyor, birbirinden ilginç dosyalarıyla gündemin nabzını tutuyor... Türkiye ve dünya gündemi, haftaya damgasını vuran olaylar ve flaş gelişmeler Haftasonu Haberleri’nde.
21:00 MAHMUT TUNCER SHOW
Sempatik kişiliğiyle sevenlerini kendine hayran bırakan Mahmut Tuncer, soğuk kış gecelerinde birbirinden değerli sanatçı konukları ve sımsıcak esprileriyle içinizi ısıtmaya geliyor. Mahmut Tuncer’de her hafta müziğin her türünden usta isimler ve yeni sesler canlı yayında konuk oluyor. Mahmut Tuncer ve her hafta birbirinden değerli konukların katıldığı program, sıcacık sohbetleriyle sevenlerine sürükleyici bir program izletiyor. Mahmut Tuncer Show’da yine her zaman olduğu gibi ayrılanlar kavuşuyor, küsler barışıyor. Nikâh masasının eksik olmadığı programda hüzün dolu sevda öyküleri mutlu sonla bitiyor.
00:10 TÜRK FİLMİ “DİLA HANIM”
Kanal 7’de, Necati Cumalı’nın bir öyküsünden uyarlanmış unutulmaz bir Yeşilçam klasiği ekrana geliyor; DİLA HANIM... Safa Önal’ın senaryosu, Cahit Berkay’ın unutulmaz müzikleri, özenli görsel anlatımıyla bir kara sevda öyküsü, imkansız bir aşkın ıstırabı dile getiriliyor.
Barazoğlu İhsan Bey’in karısı Dila Hanım bir arazi anlaşmazlığı yüzünden kocasını vuran Karadağlı Rıza’yı öldürmeye yemin eder. Bir rastlantı sonucu, hiç tanımadığı Rıza ile karşılaşır. Ona büyük bir aşkla bağlanır. Rıza da Dila Hanım’a büyük bir aşk beslemektedir. Ancak onun kanlısı olduğunu öğrendiğinde Dila Hanımı zor bir karar beklemektedir. Mağrur ve güçlü Dila Hanım, gururlu ve kendine güvenen Karadağlı Rıza’ya karşı aşkını mı görevlerini mi tercih edecektir? Sevgi kin ve düşmanlığa, geleneklerin, törelerin baskısına rağmen var olabilecek midir?
Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Türkan Şoray, Kadir İnanır, Erol Taş, Hüseyin Peyda Yapım: 1978-Türkiye Tür: Aşk-macera-drama
01:20 HABER MARATONU

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle