anigifleb.gif (294×102)

Geçmişin Gölgesinde izle, Geçmişin Gölgesinde online izle, Geçmişin Gölgesinde Filmi izle

GEÇMİŞİN GÖLGESİ
(IF… DOG… RABBIT…)
1980’lerde oynadığı ‘Birdy’,’Full Metal Jacket’ gibi yapımlarla kendinden söz ettiren yetenekli oyuncu Matthew Modine’in oynayıp yönettiği bir cinayet ve soygun filmi.
Johnny Cooper (Matthew Modine), babası ve abisiyle birlikte karıştığı silahlı soygunda yakalanıp hapse girer. Onu, içinde ganimetin olduğu torbayla ortada bırakıp kaçan ailesine olan kızgınlığı yüzünden, şartlı tahliye edildikten sonra, artık bu işlere bulaşmamaya ve temiz bir hayat sürmeye karar verir. Çocukluk arkadaşı da olan polis memuru Gilmore’un da yardımıyla, bir benzin istasyonunda iş bularak çalışmaya başlar. McGurdy adında bir adamın (Bruce Dern) sahip olduğu benzin istasyonundaki bu iş, hayatını doğru yönde, suçtan uzak yaşaması için bulunmaz bir fırsattır.
Ne var ki, kardeşi Jamie, yanında sevgilisi Judy’yle çıkagelir. Amacı, Johnny’yi planladığı soyguna dahil etmektir. İlk başta bu öneriye şiddetle karşı çıkan Johnny, Jamie’nin Gilmore’u vurmasıyla, kendini bir anda, kardeşiyle birlikte Meksika’ya doğru kaçarken bulur. Geri dönmek için, son bir vurgun daha yapmaları gerekmektedir. İkili, boğa güreşlerinin yapıldığı bir arenayı soymaya karar verirler.

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle