anigifleb.gif (294×102)

E2 Yayın Akışı - E2 izle , 8 Mayıs 2010

E2 Yayın Akışı - E2 izle , 8 Mayıs 2010

08:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Tekrar. İki Bölüm Peş Peşe! Rachael Ray, e2 ekranlarında bir kez daha pratik ve kolay yemek tarifleriyle harikalar yaratıyor.
10:00 MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar. İki Bölüm Peş Peşe! Martha Stewart’ın stüdyosunda ağırladığı birçok ünlü ve yetenekli isim sizlerle hem yemek tariflerini paylaşıyor hem de evinizi daha güzel ve daha düzenli tutmanın ipuçlarını veriyor...
12:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW Yaşam Tekrar. İki Bölüm Peş Peşe! Ünlülerle röportajlar, son günlerin en konuşulan müzisyenleri, sıradışı yetenekler, ve bunların yanı sıra izleyicilerin de katılabildiği eğlenceli oyunların hepsi bu programda...
14:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Eğlence İki bölüm peş peşe... Ekranın en karizmatik Komedyeni Jay Leno, The Tonight Show ile karşınızda...
16:00 MERLIN Dizi Büyücü Merlin’in maceraları iki bölüm peş peşe e2’de...
18:00 WITHOUT A TRACE Dizi İki Bölüm peş peşe...
20:00 LATER WITH JOOLS HOLLAND Eğlence 5. Sezon 5. Bölüm. Later With Jools Holland’ın konukları La Roux, Seasick Steve ve Wolfmother.
21:00 THE STARTER WIFE Dizi 9. Bölüm. Joan’in ortadan kaybolmasıyla ilgili endişeler yaşayan Molly, Dedektif LaRoche’u arar. Dedektif ona Joan’in kayboluşundan sonra kredi kartından iki harcama yapıldığını söyler. Bu haberle içi rahatlayan Molly, yine de işin ucunu bırakmaz ve David’i Malibu’ya kadar takip eder.
22:00 FIVE DAYS Dizi Final. Yanıp kül olan bir aracın keşfi Barclay’nin ekibinin yeni deliller bulmasını sağlar, ama davanın asli şüphelisi en uygunsuz zamanda tüymeyi başarır. Kızgın Matt, Hazel Betts’in evindeki gece gözetlemesinde Gary’ye katılır.
23:00 THE CLOSER Dizi Polise sınıf arkadaşlarından biri tarafından tecavüze uğradığını bildiren lise öğrencisi bir kız, yatakodasında kendini asar. Brenda bunun intihar olduğundan emin değildir. Kızın tecavüz suçlamasıyla ilgili verdiği ismin, Los Angeles Şerif Departmanı amiri Mark Yates’in oğlu olması, şüphelerini arttırır.
24:00 THE PACIFIC Dizi 3. Bölüm. Basilone ve 7. Deniz Piyade Alayı, uçak pistini savunmayı sürdüren Leckie’ye ve 1. Deniz Piyade Tümeni’nin geri kalanına destek kuvvet olarak Guadalcanal’a ulaşır. Japonların gece baskınını geri püskürtmede önemli bir rol üstlenen Basilone, korkunç bir kişisel kayba uğrar.
01:00 FAMILY GUY Çizgi-Dizi Griffin ailesinin maceraları “Family Guy” ile devam ediyor.
02:00 LATER WITH JOOLS HOLLAND Eğlence 5. Sezon 5. Bölüm. Later With Jools Holland’ın konukları La Roux, Seasick Steve ve Wolfmother.
03:00 THE STARTER WIFE Dizi 9. Bölüm. Joan’in ortadan kaybolmasıyla ilgili endişeler yaşayan Molly, Dedektif LaRoche’u arar. Dedektif ona Joan’in kayboluşundan sonra kredi kartından iki harcama yapıldığını söyler. Bu haberle içi rahatlayan Molly, yine de işin ucunu bırakmaz ve David’i Malibu’ya kadar takip eder.

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle