anigifleb.gif (294×102)

E2 Yayın Akışı - E2 izle 26 Nisan 2010 Pazartesi

|

E2 Yayın Akışı - E2 izle 26 Nisan 2010 Pazartesi

09:00 MERLIN
Dizi
Merlin. 11. Bölüm. Ormanda avlanmaya çıkan Arthur, tek boynuzlu bir at öldürür. Merlin duruma üzülürken, diğer sövalyeler Arthur’u tebrik etmektedir. Bu sırada Merlin ve olayı izleyen beyaz saçlı yaşlı bir adam gözgöze gelir. Adam bir anda ortadan kaybolur. Ertesi gün tarlalara giden Arthur ve Uther, tüm mahsullerin bir gecede kuruduğunu görürler.
10:00 THE MARTHA STEWART SHOW
Yaşam Yeni bölüm! Martha Stewart’ın stüdyosunda ağırladığı bir çok ünlü ve yetenekli isim sizlerle hem yemek tariflerini paylaşıyor hem de evinizi daha güzel ve daha düzenli tutmanın ipuçlarını veriyor...
11:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW Yaşam Yeni bölüm! Ellen Degerenes her sabah ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.
12:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Yeni bölüm! Rachael Ray, e2 ekranlarında bir kez daha pratik ve kolay yemek tarifleriyle harikalar yaratıyor.
13:00 MERLIN Dizi
Merlin. 11. Bölüm. Ormanda avlanmaya çıkan Arthur, tek boynuzlu bir at öldürür. Merlin duruma üzülürken, diğer sövalyeler Arthur’u tebrik etmektedir. Bu sırada Merlin ve olayı izleyen beyaz saçlı yaşlı bir adam gözgöze gelir. Adam bir anda ortadan kaybolur.
14:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar.
15:00 ELLEN SHOW Yaşam Ellen Degerenes her sabah ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.
16:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Tekrar.
17:00 MERLIN Dizi
Merlin. 11. Bölüm. Ormanda avlanmaya çıkan Arthur, tek boynuzlu bir at öldürür. Merlin duruma üzülürken, diğer sövalyeler Arthur’u tebrik etmektedir. Bu sırada Merlin ve olayı izleyen beyaz saçlı yaşlı bir adam gözgöze gelir. Adam bir anda ortadan kaybolur.
18:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar.
19:00 THE ELLEN SHOW Eğlence Ellen Degerenes her sabah ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.
20:00 THE NEW ADVENTURES OF OLD CHRISTINE Dizi Başrolünü Seinfeld`in Elaine`ninin oynadığı, kocasından ayrılmış, oğlunu tek başına büyüten Amerikalı bir annenin portresi...
21:00 WITHOUT A TRACE Dizi 7. Sezon 15. Bölüm. Ekip, kolej öğrencisi kimliğine büründüğü sırada ortadan kaybolan bir adamı aramaya başlar. Adamla ilgili yaptıkları araştırmalar, onun yıllardır farklı kimliklere bürünerek yaşadığını ortaya çıkarır.
22:15 FIVE DAYS Dizi 4. Bölüm. Soruşturma sürüncemeli bir şekilde devam ederken, Matt’in evinde bir televizyon ekibine röportaj vermesi Leanne’nin ailesiyle arasını bozar. Tanya babasına alışveriş merkezinde eşlik etmektedir ve onunla birlikte Paris’e gitmeyi ummaktadır.
23:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Eğlence Ekranların en karizmatik komedyeni Jay Leno, The Tonight Show ile e2 ekranında...
00:00 FIVE DAYS Dizi 4. Bölüm. Tekrar.
01:00 THE STARTER WIFE Dizi 7. Bölüm Tekrar. Molly, Zach’in geçmişiyle ilgili bir sırrı keşfettikten sonra ilişkileri hakkında endişelenmeye başlar. Bu sırada Molly, Lou’nın nişanlısının bir şeyler sakladığını düşünmektedir. Felix sürpriz bir karar verir.
02:00 WITHOUT A TRACE Dizi 7. Sezon 15. Bölüm. Tekrar.
03:00 FIVE DAYS Dizi 4. Bölüm. Tekrar.

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle