anigifleb.gif (294×102)

E2 Yayın Akışı - E2 izle 10 Nisan 2010 Cumartesi

|

E2 Yayın Akışı - E2 izle 10 Nisan 2010 Cumartesi



08:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Tekrar. İki Bölüm Peş Peşe! Rachael Ray, e2 ekranlarında bir kez daha pratik ve kolay yemek tarifleriyle harikalar yaratıyor.
10:00 MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar. İki Bölüm Peş Peşe! Martha Stewart’ın stüdyosunda ağırladığı birçok ünlü ve yetenekli isim sizlerle hem yemek tariflerini paylaşıyor hem de evinizi daha güzel ve daha düzenli tutmanın ipuçlarını veriyor...
12:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW Yaşam Tekrar. İki Bölüm Peş Peşe! Ünlülerle röportajlar, son günlerin en konuşulan müzisyenleri, sıradışı yetenekler, ve bunların yanı sıra izleyicilerin de katılabildiği eğlenceli oyunların hepsi bu programda...
14:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Eğlence İki bölüm peş peşe... Ekranın en karizmatik Komedyeni Jay Leno, The Tonight Show ile karşınızda...
16:00 UMUTSUZ EV KADINLARI Dizi Desperate Housewives Tv’nin en çok takip edilen dizilerinden biri olan Umutsuz Ev Kadınları iki bölüm peş peşe e2’de...
18:00 WITHOUT A TRACE Dizi İki Bölüm peş peşe...
20:00 LATER WITH JOOLS HOLLAND Eğlence 5. Sezon Başlıyor. Jools Holland’ın bu geceki konukları Muse, Florence & The Machine, Lyle Lowett.
21:00 THE STARTER WIFE Dizi Molly, Zach’e reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. Şu an hayatında romantik bir ilişkiye yer açamayacağını fark eden Molly ilişkilerini fiziksel seviyede tutmak ister. Bu sırada Molly’nin, Lou ile görüşmesi işleri daha da karmaşık bir hale sokacaktır.
22:00 FIVE DAYS Dizi YENİ DİZİ. Bakım evindeki büyükbabası Vic’i ziyaret etmek üzere yola çıkan Leanne adlı güzel bir genç anne, çocuklarını arabada bırakıp çiçek almak için yol üstünde durduğu yerde bir anda ortadan kaybolur. Polis durumu fark edene kadar kadının iki çocuğu da ortadan kaybolur. Anne ve çocuklarını bulmak için zamanla yarış başlar.
23:00 NIP/TUCK Dizi Sezon Finali... McNamara/Troy’un hapishanedeki mahkumlardan Wesley Clovis’i ameliyat etmesi istenince Sean kendini etik ve manevi bir ikilemin içinde bulur. Hayatlarını değiştirecek bir haber aldıktan sonra Kimber, Christian’la olmak için ne kadar ileri gidebileceğini sorgular.
24:00 MADMEN Dizi 3. Sezon 11. Bölüm. Betty çocukları da alıp babasının evinin satışıyla ilgilenmeye gider. Betty, babasının avukatı Milton’a Don’ın geçmişinden ve boşanmak istediğinden bahseder. Don ise gizlice buluşmaktan sıkılan ve ilişkilerinden daha fazlasını isteyen Suzanne’e şehir dışına tatile gitmeyi önerir.
01:00 EASTBOUND AND DOWN Dizi 3. Bölüm. Atışlarını hala düzeltemeyen Kenny, para kazanmak için başka bir yol bulur. Hatıra eşyalarını satacaktır.
01:30 FAMILY GUY Çizgi-Dizi Griffin ailesinin maceraları “Family Guy” ile devam ediyor.
02:00 LATER WITH JOOLS HOLLAND Eğlence 5. Sezon Başlıyor. Jools Holland’ın bu geceki konukları Muse, Florence & The Machine, Lyle Lowett.
03:00 THE STARTER WIFE Dizi Molly, Zach’e reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. Şu an hayatında romantik bir ilişkiye yer açamayacağını fark eden Molly ilişkilerini fiziksel seviyede tutmak ister. Bu sırada Molly’nin, Lou ile görüşmesi işleri daha da karmaşık bir hale sokacaktır.

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle