anigifleb.gif (294×102)

Estetik Şok Sağlık Diyeti

|

Estetik Şok Sağlık Diyeti



Önereceğimiz diyet 2 Günde ortalama 2-3 kilo arası zayıflama imkanı sunmaktadır. Kesinlikle geçerli olan bu diyet aşırı derecede yapılmamalıdır. Çünkü sürekli yapıldığı taktirde vücudun sağlık yönünden bozulmalara uğradığı belirlenmiştir.

diyet

diyet

Bu diyet sadece 2 gün boyunca yapılmalı ve üstünden belli bir süre geçtikten sonra tekrar uygulanmalıdır. O aradaki zaman diliminde ise sağlıklı beslenmeliyiz ama hiçbir şekilde bunu abartmamalıyız. Yoksa verdiğimiz kilonun bize ne yararı olacak. Bu diyette sabahları sadece meyve veya meyve suyu içilmelidir.

Öğle yemeğinde ise 1porsiyon sebze yemeği, bir kase salata ve 1 kase yoğurt yenmelidir sadece. İkindin ise 1 meyve. Akşamları ise 1 porsiyon et yemeği yanında salata ve 1 dilim ekmek. Gece ise yatmadan önce 1 tane meyve daha yemeliyiz. Bu diyet sadece 2 gün uygulanmalıdır. 2 günde çok aşırı derecede verim alarak en az 2-3 kg vere bilirsiniz ve bunu düzenli olarak yaptığınızda çok şey fark edeceksiniz.

2 gün bu diyet uygulandıktan sonra 10 gün boyunca normal yaşamınıza dönerek fazla yemeden geçirmelisiniz daha sonra tekrar bir 2 gün daha. O aralarda kesinlikle kilo almamalısınız ve sonucunda yararını göreceksiniz.



Etiketler: Estetik Şok Sağlık Diyeti, Estetik Şok Sağlık Diyeti nedir, Estetik Şok Sağlık Diyeti nasıl yapılır

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle