anigifleb.gif (294×102)

KüÇüK KaDINLaR 75. BöLüM FuLL iZLe 9 ŞuBaT SaLI

KüÇüK KaDINLaR 75. BöLüM FuLL iZLe 9 ŞuBaT SaLI

KüÇüK KaDINLaR 75. BöLüM FuLL iZLe 9 ŞuBaT SaLI, KüÇüK KaDINLaR SoN BöLüMü FuLL iZLe, KüÇüK KaDINLaR YeNi SeZoN YeNi BöLüMü FuLL iZLe

Ezel 17 Bölüm Full

Ezel 17 Bölüm Full

Arka Sokaklar 146 Bölüm Full

Arka Sokaklar 146 Bölüm Full


Unutulmaz 30. Bölüm Fragmanı

Unutulmaz 30. Bölüm Fragmanı



Unutulmaz 30. Bölüm Konusu (Özeti)


Harun ve Eda dağ evinde yine baş başa kalırlar. Aşkın karşı konulmaz gücü galip gelebilecek mi? Harun ve Eda her şeye ve herkese rağmen tekrar birlikte olmayı göze alabilecekler mi? Melda Harun’la konuşmak amacıyla dağ evine gider. Ama orada öyle bir şeye tanık olur ki. Acısını kalbine gömüp Harun için mücadele etmeye devam edebilecek midir?


Harun’u rahat bırakmak istemeyenler amaçlarına ulaşabilecekler mi? Harun’un peşindeki tetikçi Harun’u ortadan kaldırmak için kimden emir aldı? Harun’a suikast gerçekleşecek mi? Türkan’ı ise çok zor bir seçim beklemekte. Ya Eda’nın günlüğünü okuyup bütün gerçekleri öğrenecek. Yada Batu ve Nisa yeni bir aşka yelken açarlar. Ama bu aşk ne kadar mümkün olabilir?


Feyyaz ise görünmeyen düşmanları her kimse, ne pahasına olursa olsun ortaya çıkarmaya karar verir. Öte yandan Saadet Feyyaz’a son sözünü söyler: Mesude’nin oğlunu bu eve getirmesine asla izin vermeyecektir. Feyyaz buna karşılık öyle bir karar alır ki. Harun – Eda aşkının önüne yeni ve aşılması güç engeller çıkacak mı? Melda Harun’dan vazgeçmeyi göze alabilecek mi? Harun’un Melda ile ilgili öğrendiği şok gelişme ne?

Arka Sokaklar 145. Bölüm Konusu (Özeti)

Arka Sokaklar 145. Bölüm Konusu (Özeti)



Arka Sokaklar 145. Bölüm Konusu (Özeti)


Ekip, infaz timinin peşinde. Filistinli muhalif gazeteci Fatima ve peşindeki infaz timi arasındaki koşuşturmaca devam ederken, Ekip de bu infaz timinin peşine düşüyor. Filistinli muhalif gazeteci Fatima ve peşindeki infaz timi arasındaki koşuşturmaca devam etmektedir. Sinan, akademiden arkadaşı olan ve Fatima’yı koruma görevini üstlenen Bahar’dan öğrendiği ve dehşete düştüğü gerçeklerle yüzleşmekte ve babasının intikamını alabilmek için yanıp tutuşmaktadır.


Bu yolda, infaz timi ile arasında şiddetli çatışmalar yaşanır. Öte yandan Elif de işin içine karışmıştır. Sinan’ı kimse durduramaz. Tüm ekip, infaz timinin peşindedir. Kocasının, kendisinden önce bir başkasıyla beraber olduğunu anladığı anda hayatı kararan bir genç kız olan Meltem, ailesi ve kocası tarafından çaresizce ölüme mahkûm edilmeye çalışılmaktadır. Kocası ve eski sevgilisi arasında şiddetli olaylar yaşanır.


Öte yandan Nazike evde işleri karıştırmaya devam etmektedir. Parayla fal bakmaya başladığında ise, kendini karakolda bulur. Akli dengesi yerinde olmayan Mazlum ise, karakolu karıştırır. Genç bir kız, tecavüz edildikten sonra öldürülür. Polis olan ablası Ceren ise, bir yandan acısını yaşarken, bir yandan da adım adım katilin peşindedir. Engin’in Ceren’e olan desteği ise, ekibin gözünden kaçmaz.

Geniş Aile 30. Bölüm Konusu (Özeti) 2010

Geniş Aile 30. Bölüm Konusu (Özeti) 2010



Geniş Aile 30. Bölüm Konusu (Özeti)


Cevahir ile Şuküfe evleniyor mu? Şuküfe ile Cevahir’i büyük bir sürpriz bekliyor. Şuküfe’yi mahalleye geri dönmeye ikna edemeyen Cevahir ve Koyu Bilal bunalımdadır. Ancak akıllarına süper bir fikir gelir. Eğer plan tutarsa Şuküfe mahalleye geri dönecektir. Pırıl ile hâlâ gizli görüşen Zekai, kız arkadaşını eve bırakırken mahalle kabadayıları tarafından tartaklanır. Cevahir ile Koyu Bilal’in, Devir ile Şuküfe’nin ablası Nadide’nin arasını yapma planı ikisinin de hayatını altüst eder.


Devir’i etkilemek için falcı diye ayarladıkları bohçacı kadının söyledikleri bir bir çıkar. Fakat Cevahir ile Bilal’e de fal bakan bohçacının ezeli rakiplere üç gün içinde ikisinden birinin öleceğini söylemesi ile işin rengi değişir. Cevahir ve Koyu Bilal’i korku alır. İkisi de üç gün içinde öleceğine inanınca ortalık gene karışır. Mürsel ve Nazan’dan ise Geniş Aile’ye güzel bir sürpriz vardır.

Aşk ve Ceza 5. Bölüm Fragmanı Kanal D izle

Aşk ve Ceza 5. Bölüm Fragmanı Kanal D izle



Aşk ve Ceza 5. Bölüm Konusu (Özeti)


Ajanstan ayrılıp Bodrum’a kaçan ve hamileliği ilerleyen Yasemin sıkıntılı günler geçirmektedir. Yasemin’in izini tekrar kaybeden Savaş yeni bir hayal kırıklığı yaşar. Artık bir torun sahibi olmak isteyen Şahnur, Savaş’a aşırı baskı yapar. Hizmetçi Suna’nın Çiçek’le ilgili yaptığı bir dedikodu Şahnur’u çılgına çevirir. Önemli bir ajans müşterisinin Yasemin’le çalışmak konusundaki ısrarı Bora ve Sevgi’yi zor durumda bırakır.


Ajans Yasemin’i ararken Yasemin doğum sancıları çekmektedir. Savaş’ın iki arkadaşı Cem ve Nadya’nın aşkları doludizgin ilerlemektedir. Yasemin hayatıyla ilgili ürkütücü bir karar alır. Yasemin’in hamileliği nasıl geçecek? Savaş Yasemin’i aramaktan vazgeçecek mi? Şahnur peşine adam taktığı Çiçek’in hangi açığını yakalayacak?

Yaprak Dökümü 140. Bölüm Fragmanı izle Kanal D

Yaprak Dökümü 140. Bölüm Fragmanı izle Kanal D


Yaprak Dökümü 140. Bölüm Konusu (Özeti)


Ferhunde cezaevine giriyor. Şevket’in şikayeti üzerine tutuklanan Ferhunde cezaevine giriyor. Ferhunde, Şevket’in şikâyeti üzerine polisler tarafından göz altına alınır. Hakkındaki suçlamayı inkâr ederken, ardında bir tanık bıraktığını ve Ali Rıza Bey’in de inşaatta olduğunu öğrenir. Bütün hesapları altüst plan Ferhunde’nin nöbetçi mahkemeye sevk edilmek üzere geceyi nezarethanede geçirir.


Şevket ve Mithat Kara, gelişmeleri takip etmek, Nurdan da kızının yanında olmak için karakoldadır. Mithat Kara’nın Ferhunde’nin bir oyununu daha dile getirmesi, başta Şevket olmak üzere herkesi şaşkına çevirir. Nurdan, Ferhunde’nin bir hatasıyla daha yıkılırken, kızını herkese karşı korumaktan başka çaresi yoktur. Fikret, İstanbul’da yaşanan tüm olaylardan habersiz Ayşe’nin geleceğiyle ilgili önemli bir kararın eşiğindedir.


Leyla ise, hayatındaki sorunlara kendince çözüm yöntemleri bulur. Etrafındaki herkesi kendinden uzaklaştıran Ferhunde için artık yardım isteyebileceği tek kişi annesidir. Nurdan ise kızının durumunu büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı içinde izlemektedir. Ali Rıza Bey’in ailesine ve çocuklarına kırgınlığı devam etmektedir. Hayriye Hanım’ın tüm ısrarlarına karşın hastaneden taburcu olduktan sonra Necla’da kalmayı kabul etmez.


Ali Rıza Bey ile Hayriye Hanım’ı, hastane dönüşü evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Ferhunde için hakimin vereceği karar merakla beklenmektedir. Tutuklanan Ferhunde cezaevine girerken, Nurdan Hanım çaresizlikle kızını kurtarmanın yollarını aramaya başlar. Yaşanan gelişmeler Ferhunde ve Şevket arasındaki hesabın hiç kapanmayacağının göstergesidir.

Aşk-ı Memnu 59. Bölüm Fragmanı Kanal D Şubat 2010 izle

Aşk-ı Memnu 59. Bölüm Fragmanı Kanal D Şubat 2010 izle


Aşk-ı Memnu 59. Bölüm Konusu (Özeti)


Nihal, Bihter’in canını yakıyor. Nihal’in Behlül’le yakınlaşmak istemesine tanık olan Bihter’in canı fena halde yanıyor. Nihal’le Behlül nişan kutlamalarına, arkadaşlarıyla birlikte devam etmek üzere dışarı çıkarlar. Nihal mutluluğun keyfini sürerken, Bihter’in öfkesi köşkte gecenin rengini değiştirir. Adnan Bey, Bihter’in hırçınlığının Peyker’le arasındaki tatsızlıktan kaynaklandığı düşünmektedir.


Adnan Bey’in, iki kardeşin arasındaki huzursuzluğun sebebini öğrenmek istemesiyle Bihter iyice köşeye sıkışır. Gece sonunda Nihal’in Behlül’le yakınlaşmak istemesine tanık olan Bihter’in canı çok yanmaktadır. Tutku ve özlem, Behlül ve Bihter’in tüm tehlikeleri göze almalarına neden olur. İkisi de acı içinde bu aşktan kaçamayacaklarını anlarlar. Bihter, Behlül’e Nihal’den mümkün olduğu kadar uzak durması için baskı yapmaya başlar. Behlül için olayları akışına bırakmaktan başka çare yoktur.


Nihal istediğine kavuşmuş olduğu halde, bir şeylerin eksikliğini hissetmektedir. Behlül’ün ona gerçek bir nişanlı gibi davranmadığının fakındadır. Endişelerini paylaştığı Matmazel’in Behlül’le ilgili şüpheleri giderek artmakta, Beşir’in tavrı da onun bu düşüncelerini desteklemektedir. Firdevs Hanım’ın dikkati her ne kadar, kendisini yemeğe davet eden Çetin Özder’e yönelirse de, yine de Bihter’i göz hapsinde bulundurmaya devam eder.


Nihal’in Behlül’le birlikte aldıklarını söyleyerek açıkladığı karar, Bihter için yeni bir darbe olur. Behlül’den hesap sormak için attığı her adım tutku ateşini yeniden yakmaktadır. Bu arada Ziyagil Ailesi’yle uğraşmaya devam eden Hilmi Önal, giderek daha çok tehlike yaratmaya başlar. Nihat’ın babası adına, Adnan Bey’den özür dilemek için yaptığı hamle, olayların akışını hiç beklenmedik bir yönde değiştirecektir.

Adanalı 50. Bölüm Fragmanı İzle Full Seyret

Adanalı 50. Bölüm Fragmanı İzle Full Seyret


Adanalı 50. Bölüm Konusu (Özeti)


Adanalı evine giren hırsızları yakalar ancak asıl amaçlarını öğrenebilecek mi? Çeşme’ye doğru yola çıkan Maraz Ali, Nazlı’yla ne yapacaktır, yola devam mı yoksa tamam mı? Nevzat Müdür, Maraz Ali’ye ulaşabilmek için Maraz Ali’nin çetesinin peşine düşer. Nevzat Müdür çeteyi çökertmek için ne planlamaktadır? Çete Nevzat Müdür’ün tuzağına düşecek mi? Adanalı diskin içindekilere bakabilmek için Ertan ve Engin’den yardım ister ancak araya Nevzat Müdür girer. Nevzat Müdür, ekibi göreve yollayarak diski ele geçirebilecek mi?

Kavak Yelleri 103. Bölüm Fragmanı Şubat 2010 İzle

Kavak Yelleri 103. Bölüm Fragmanı Şubat 2010 İzle


Kavak Yelleri 103. Bölüm Konusu (Özeti)


Aslı, Güven’in gönlünü almaya çalışıyor. Güven’i, tahmin ettiğinden daha çok kırdığının farkına yeni varan Aslı, onun gönlünü alabilmek için bir sürpriz hazırlıyor. Aslı, Güven’i tahmin ettiğinden daha çok kırdığının farkına yeni varır. Ona bir sürprizi vardır. Güven’in gönlünü almak için bir takla atmadığı kalır ama nafile. Çünkü Güven’in istediği sadece Aslı’nın ağzından çıkacak iki kelimeyi duymaktır. Ama Aslı her şeye rağmen susmaya devam eder.


Bunun üzerine Güven gitmeye kalkar. Acaba Aslı, Güven’i durdurabilecek mi? Güven’i durdurmak için gereken sihirli sözler, Aslı’nın dilinden dökülecek mi? Polisin Mineler’in evine gelmesiyle isteme töreni iptal olur. Nur polisler tarafından götürülür. Mineler’in evinde kavga kıyamet kopar. Acaba Mine’yi yine sıkıntılı günler mi bekliyor? Mine, annesinin sorunlarıyla uğraşırken Deniz, Leyla’yla yakınlaşır. İkisi arasındaki ilişki tehlikeli bir noktaya doğru gitmektedir.


Leyla, Deniz ile Mine’yi birbirine düşürecektir. Deniz’in aklı iyice karışır ve hiç beklenmedik bir harekette bulunur. Metin, Güven’in hayatına dair gizli bir gerçeği keşfeder ve Güven’i çağırır. Güven, kendisini şoke edecek bir gerçeği öğrenmeye gider. Tüm bunlar yaşanırken Aslı’nın başında kara bulutlar dolaşmaktadır. Deniz’in kendisine yaptığı bir hareketle irkilen Aslı, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.

Ezel 17. bölüm Şubat 2010 Full izle

Ezel 17. bölüm Şubat 2010 Full izle

Aşk-ı Memnu İzle 60. Bölüm izle 8 Şubat 2010

Aşk-ı Memnu İzle 60. Bölüm izle 8 Şubat 2010







full 2010 canlı dizi izle

full 2010 canlı dizi izle

Atv CanLı 2010 yayın izle

Yayın açıLmıyorsa Tıklayınız. Tıkladıktan Sonra Siteden ayrıLırsanız Yayın Kesilir


Canlı ATV İzle

Tek Türkiye 4 Şubat 2010 Canlı izle




Xat Kendine ait Sohbet Açmak - sohbet kur

Xat Kendine ait Sohbet Açmak - sohbet kur Buraya Tıkla

emo kız erkek resimleri videoları şarkıları msnleri niçkleri, emo sohbet

emo kız erkek resimleri videoları şarkıları msnleri niçkleri, emo sohbet

Xat Renk Kodları - Renkli Nick Kodları

Xat Renk Kodları - Renkli Nick Kodları

Aliceblue
F0F8FF
Antiquewhite
FAEBD7
Aqua
00FFFF
Aquamarine
7FFFD4
Azure
F0FFFF
Beige
F5F5DC
Bisque
FFE4C4
Black
000000
Blanchedalmond
FFEBCD
Blue
0000FF
Blueviolet
8A2BE2
Brown
A52A2A
Burlywood
DEB887
Cadetblue
5F9EA0
Chartreuse
7FFF00
Chocolate
D2691E
Coral
FF7F50
Cornflowerblue
6495ED
Cornsilk
FFF8DC
Crimson
DC143C
Cyan
00FFFF
Darkblue
00008B
Darkcyan
008B8B
Darkgoldenrod
B8860B
Darkgray
A9A9A9
Darkgreen
006400
Darkkhaki
BDB76B
Darkmagenta
8B008B
Darkolivegreen
556B2F
Darkorange
FF8C00
Darkorchid
9932CC
Darkred
8B0000
Darksalmon
E9967A
Darkseagreen
8FBC8F
Darkslateblue
483D8B
Darkslategray
2F4F4F
Darkturquoise
00CED1
Darkviolet
9400D3
Deeppink
FF1493
Deepskyblue
00BFFF
Dimgray
696969
Dodgerblue
1E90FF
Firebrick
B22222
Floralwhite
FFFAF0
Forestgreen
228B22
Fuchsia
FF00FF
Gainsboro
DCDCDC
Ghostwhite
F8F8FF
Gold
FFD700
Goldenrod
DAA520
Gray
808080
Green
008000
Greenyellow
ADFF2F
Honeydew
F0FFF0
Hotpink
FF69B4
Indianred
CD5C5C
Indigo
4B0082
Ivory
FFFFF0
Khaki
F0E68C
Lavender
E6E6FA
Lavenderblush
FFF0F5
Lawngreen
7CFC00
Lemonchiffon
FFFACD
Lightblue
ADD8E6
Lightcoral
F08080
Lightcyan
E0FFFF
Lightgoldenrodyellow
FAFAD2
Lightgreen
90EE90
Lightgrey
D3D3D3
Lightpink
FFB6C1
Lightsalmon
FFA07A
Lightseagreen
20B2AA
Lightskyblue
87CEFA
Lightslategray
778899
Lightsteelblue
B0C4DE
Lightyellow
FFFFE0
Lime
00FF00
Limegreen
32CD32
Linen
FAF0E6
Magenta
FF00FF
Maroon
800000
Mediumauqamarine
66CDAA
Mediumblue
0000CD
Mediumorchid
BA55D3
Mediumpurple
9370D8
Mediumseagreen
3CB371
Mediumslateblue
7B68EE
Mediumspringgreen
00FA9A
Mediumturquoise
48D1CC
Mediumvioletred
C71585
Midnightblue
191970
Mintcream
F5FFFA
Mistyrose
FFE4E1
Moccasin
FFE4B5
Navajowhite
FFDEAD
Navy
000080
Oldlace
FDF5E6
Olive
808000
Olivedrab
688E23
Orange
FFA500
Orangered
FF4500
Orchid
DA70D6
Palegoldenrod
EEE8AA
Palegreen
98FB98
Paleturquoise
AFEEEE
Palevioletred
D87093
Papayawhip
FFEFD5
Peachpuff
FFDAB9
Peru
CD853F
Pink
FFC0CB
Plum
DDA0DD
Powderblue
B0E0E6
Purple
800080
Red
FF0000
Rosybrown
BC8F8F
Royalblue
4169E1
Saddlebrown
8B4513
Salmon
FA8072
Sandybrown
F4A460
Seagreen
2E8B57
Seashell
FFF5EE
Sienna
A0522D
Silver
C0C0C0
Skyblue
87CEEB
Slateblue
6A5ACD
Slategray
708090
Snow
FFFAFA
Springgreen
00FF7F
Steelblue
4682B4
Tan
D2B48C
Teal
008080
Thistle
D8BFD8
Tomato
FF6347
Turquoise
40E0D0
Violet
EE82EE
Wheat
F5DEB3
White
FFFFFF
Whitesmoke
F5F5F5
Yellow
FFFF00
YellowGreen
9ACD32


xat simge avatarları - xat simge avatarı

xat simge avatarları - xat simge avatarı

xat simge avatarları
http://i37.tinypic.com/zme90w.png
http://i37.tinypic.com/28bz6og.png
http://i38.tinypic.com/28sr3nk.png
http://i35.tinypic.com/121rjiw.png
http://i33.tinypic.com/30vknee.png
http://i37.tinypic.com/2cd9bp.png
http://i37.tinypic.com/2cd9bp.png
http://i33.tinypic.com/2ajxr1t.png
http://i35.tinypic.com/2uoi69w.png
http://i35.tinypic.com/25kixsh.png
http://i35.tinypic.com/dot79f.png
http://i36.tinypic.com/xqid1g.png
http://i33.tinypic.com/2qb4zsn.jpg
http://i38.tinypic.com/1zyzxo3.png
http://i34.tinypic.com/10foxt1.png
http://i35.tinypic.com/w14nj6.png
http://i35.tinypic.com/2j16igy.png
http://i33.tinypic.com/11k9nw5.png
http://i34.tinypic.com/vxoygk.png
http://i38.tinypic.com/npqvib.png
http://i37.tinypic.com/25fls3c.png
http://i38.tinypic.com/sbo6is.png
http://i34.tinypic.com/2njx4yc.png
http://i35.tinypic.com/24gu2ic.png
http://i37.tinypic.com/209k8dv.png
http://i37.tinypic.com/wa3h5i.png
http://i34.tinypic.com/1zpo1w9.png
http://i38.tinypic.com/2lbhsb4.png
http://i38.tinypic.com/10sde7k.png
http://i34.tinypic.com/5x8p69.png
http://i38.tinypic.com/11hcsy9.jpg
http://i35.tinypic.com/egskxu.png
http://i38.tinypic.com/v5wnq1.png
http://i36.tinypic.com/22e1c7.png
http://i35.tinypic.com/28u2yar.png
http://i35.tinypic.com/2laxaw3.png
http://i34.tinypic.com/28s3e5t.png
http://i38.tinypic.com/2uihpw0.png
http://i33.tinypic.com/i1frc4.jpg
http://i33.tinypic.com/2mxok8x.png
http://i34.tinypic.com/w6uvb6.png
http://i35.tinypic.com/epj0d5.png
http://i33.tinypic.com/2mowg1g.png
http://i35.tinypic.com/bja45f.png
http://i33.tinypic.com/wa3h3c.png
http://i33.tinypic.com/23mlojc.png
http://i35.tinypic.com/f9qj4w.png
http://i37.tinypic.com/30vixjs.png
http://i33.tinypic.com/2py6s1e.png
http://i33.tinypic.com/vouec5.png
http://i38.tinypic.com/o6mr11.png
http://i33.tinypic.com/2q9joev.jpg
http://i33.tinypic.com/2141o43.jpg
http://i37.tinypic.com/2887ga9.jpg
http://i37.tinypic.com/714cbs.png
http://i34.tinypic.com/a5gb6c.png
http://i35.tinypic.com/3481qol.png
http://i36.tinypic.com/2wn3btf.png
http://i35.tinypic.com/8yxk6v.png
http://i36.tinypic.com/2h821zr.png
http://i34.tinypic.com/2e1rtqd.png
http://i34.tinypic.com/k1w7qo.png
http://i37.tinypic.com/118euzm.png
http://i35.tinypic.com/2lcaczp.png
http://i37.tinypic.com/mlmc7n.png
http://i34.tinypic.com/ngv7gi.png
http://i36.tinypic.com/34oy1q8.png
http://i34.tinypic.com/34q76vl.png
http://i37.tinypic.com/34ih1rr.png
http://i38.tinypic.com/2zzkr6e.png
http://i35.tinypic.com/wrb0nd.png
http://i35.tinypic.com/295scn4.png
http://i37.tinypic.com/2z6cdjq.png
http://i35.tinypic.com/2dtb2mo.png
http://i33.tinypic.com/akwsch.png
http://i35.tinypic.com/14cwt41.png
http://i38.tinypic.com/ve25au.png
http://i34.tinypic.com/do57c4.png
http://i36.tinypic.com/289gbqt.png
http://i38.tinypic.com/2i9sdh2.png
http://i35.tinypic.com/2q8bn1t.png
http://i33.tinypic.com/111o12s.png
http://i38.tinypic.com/eqdzq0.png
http://i37.tinypic.com/icnzlz.png
http://i33.tinypic.com/iq98gx.png
http://i34.tinypic.com/14dq7op.png
http://i34.tinypic.com/16k3mgx.jpg
http://i34.tinypic.com/16lwswh.jpg
http://i33.tinypic.com/mszt68.jpg
http://i37.tinypic.com/2a681e1.png
http://i34.tinypic.com/2s7tag1.png
http://i37.tinypic.com/315h5vq.png
http://i38.tinypic.com/21bskkw.png
http://i38.tinypic.com/246wb3m.png
http://i38.tinypic.com/33cal8y.png
http://i34.tinypic.com/34rdifa.png
http://i34.tinypic.com/f081hi.png
http://i34.tinypic.com/34e6g3t.png
http://i37.tinypic.com/vhu9i0.png
http://i33.tinypic.com/2a9smys.png
http://i33.tinypic.com/2uq282v.png
http://i37.tinypic.com/auds0n.png
http://i37.tinypic.com/33nwbpj.png
http://i37.tinypic.com/wk075c.png
http://i37.tinypic.com/10cixap.png
http://i37.tinypic.com/wv4e93.png
http://i34.tinypic.com/opvebb.png
http://i34.tinypic.com/v2wpi1.png
http://i37.tinypic.com/2a0gl14.png
http://i35.tinypic.com/1t2zcp.png
http://i34.tinypic.com/vz57k.png
http://i36.tinypic.com/30rtw1g.jpg
http://i36.tinypic.com/ru79kw.jpg
http://i35.tinypic.com/2lu9uti.png
http://i34.tinypic.com/333zey1.png
http://i35.tinypic.com/rc7qdh.png
http://i35.tinypic.com/1t937c.png
http://i37.tinypic.com/riawyg.png
http://i36.tinypic.com/54mjm.png
http://i34.tinypic.com/rkc8zq.png
http://i38.tinypic.com/25j82mu.png
http://i36.tinypic.com/10eg705.png
http://i34.tinypic.com/16k3mgx.jpg
http://i33.tinypic.com/dd0ykj.png
http://i36.tinypic.com/16lbfop.png
http://i35.tinypic.com/2dtsz7l.png
http://i34.tinypic.com/a42237.png
http://i38.tinypic.com/fmmfdk.png
http://i35.tinypic.com/w8u72g.png
http://i33.tinypic.com/2wo8ub9.png
http://i37.tinypic.com/5e7rf7.png
http://i33.tinypic.com/11m9lps.png
http://i36.tinypic.com/121ai5i.png
http://i37.tinypic.com/scrfde.png
http://i33.tinypic.com/2nltimt.png
http://i36.tinypic.com/2qao5cg.png
http://i36.tinypic.com/i6l1e1.png
http://i36.tinypic.com/nf1fye.png
http://i34.tinypic.com/5koz6t.png
http://i33.tinypic.com/5lx9wm.png
http://i33.tinypic.com/25f3p87.png
http://i35.tinypic.com/288cflx.png
http://i35.tinypic.com/264ruqd.png
http://i35.tinypic.com/eqngh0.png
http://i34.tinypic.com/13z4ns.png
http://i36.tinypic.com/nm0zf6.jpg
http://i34.tinypic.com/15yf6gm.png
http://i36.tinypic.com/httr7t.png
http://i36.tinypic.com/25qaxxc.png
http://i38.tinypic.com/t9imw5.png
http://i34.tinypic.com/1425tsp.png
http://i36.tinypic.com/20kq8tx.png
http://i34.tinypic.com/2re1wd4.png
http://i35.tinypic.com/25knf3n.png
http://i36.tinypic.com/9karl4.png
http://i33.tinypic.com/elei42.png
http://i34.tinypic.com/ipp84j.png
http://i38.tinypic.com/2euhdg6.png
http://i38.tinypic.com/34fl3qt.png
http://i36.tinypic.com/2rom7hy.png
http://i36.tinypic.com/xf95dx.png
http://i33.tinypic.com/x5cac3.png
http://i35.tinypic.com/2j3s7t4.png
http://i37.tinypic.com/25f2kd2.png
http://i37.tinypic.com/34o6nfc.png
http://i38.tinypic.com/k4avyw.png
http://i37.tinypic.com/dfd3r7.png
http://i38.tinypic.com/2iw4qiu.png
http://i33.tinypic.com/30vc1oo.png
http://i36.tinypic.com/6srnrb.png
http://i34.tinypic.com/i2n7mb.png
http://i37.tinypic.com/2bw5n8.png
http://i36.tinypic.com/wkicmo.png
http://i34.tinypic.com/n6tlb8.png
http://i34.tinypic.com/smet89.png
,
http://i42.tinypic.com/hur23r.png

TITOLARE

MODERATORE

MEMBRO

OSPITE

OFFLINE

http://i36.tinypic.com/2d6kw44.png

http://i38.tinypic.com/34nl4pt.png
http://i35.tinypic.com/2zpjztu.jpg

http://i34.tinypic.com/209g1ue.jpg

http://i38.tinypic.com/291cgn9.jpg

http://i35.tinypic.com/292mtk3.png
http://i38.tinypic.com/2i294ec.png

http://i36.tinypic.com/20h0ndj.png
http://i37.tinypic.com/r6wv13.png

http://i34.tinypic.com/2zi7i45.png
http://i33.tinypic.com/wcbplj.png

http://i35.tinypic.com/vxowsj.png
http://i37.tinypic.com/2mq5mx2.png

http://i34.tinypic.com/263bkaq.png
http://i33.tinypic.com/2uojfbd.png

http://i37.tinypic.com/2n9dimc.png
http://i34.tinypic.com/23sj81h.png

http://i37.tinypic.com/dpu7sx.png

http://i36.tinypic.com/wj6e80.png

http://i34.tinypic.com/zno97d.png

http://i33.tinypic.com/lffci.png

http://i38.tinypic.com/j0cxe9.png

http://i38.tinypic.com/f9e1x2.png ,http://i35.tinypic.com/2lmnkvk.png
http://i36.tinypic.com/2lc03l1.pnghttp://i38.tinypic.com/2duiiqs.png
http://i37.tinypic.com/j0l6y8.pnghttp://i35.tinypic.com/w7lukz.png
http://i36.tinypic.com/2mccb61.pnghttp://i34.tinypic.com/254vo6c.png
http://i36.tinypic.com/zivx49.pnghttp://i36.tinypic.com/2zsuvj4.png
http://i38.tinypic.com/x2jxck.pnghttp://i34.tinypic.com/149te74.png

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle