anigifleb.gif (294×102)

Aşk ve Ceza 5. Bölüm Fragmanı Kanal D izle

|

Aşk ve Ceza 5. Bölüm Fragmanı Kanal D izle



Aşk ve Ceza 5. Bölüm Konusu (Özeti)


Ajanstan ayrılıp Bodrum’a kaçan ve hamileliği ilerleyen Yasemin sıkıntılı günler geçirmektedir. Yasemin’in izini tekrar kaybeden Savaş yeni bir hayal kırıklığı yaşar. Artık bir torun sahibi olmak isteyen Şahnur, Savaş’a aşırı baskı yapar. Hizmetçi Suna’nın Çiçek’le ilgili yaptığı bir dedikodu Şahnur’u çılgına çevirir. Önemli bir ajans müşterisinin Yasemin’le çalışmak konusundaki ısrarı Bora ve Sevgi’yi zor durumda bırakır.


Ajans Yasemin’i ararken Yasemin doğum sancıları çekmektedir. Savaş’ın iki arkadaşı Cem ve Nadya’nın aşkları doludizgin ilerlemektedir. Yasemin hayatıyla ilgili ürkütücü bir karar alır. Yasemin’in hamileliği nasıl geçecek? Savaş Yasemin’i aramaktan vazgeçecek mi? Şahnur peşine adam taktığı Çiçek’in hangi açığını yakalayacak?

0 yorum:

Yasal Uyarı=> Sitemizde yer verilen tüm videolar Video.yahoo.com Ve dailymotion.com sitesinden alınmaktadır. Videolara yapılan yorumlardan ve video içeriğinden sitemiz ve site yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden kaldırılmasını istediğiniz videonun link ve ismini iletişim bölümünü tıklayarak kaldırılmasını istediğiniz video veya videoları bize iletebilirsiniz. müzik dinle dizi izle müzik dinle maç izle